Woodland Greenhouse by Divooe Zein Architects

Located near the Taiwanese capital, Taipei local architects Divooe Zein Architects built this 270-square-metre tunnel covered by nets sheltering a woodland glade. The steel and wood framework is covered with black agricultural nets that is used to shade the developing plants but still allows daylight to filter through. The project, called Siu Siu Laboratory of Primitive Senses, will be used as a meditation space, a gallery and for workshops. „Siu Siu Laboratory of Primitive Senses is a workshop set to explore the environmental transition between urban space and natural forest,“ said the architects. Check out the full article over here.  54936f5ce58ece9bf400001d_siu-siu-lab-of-primitive-senses-divooe-zein-architects_siusiu_detail-3-l 54936edfe58ecede05000024_siu-siu-lab-of-primitive-senses-divooe-zein-architects_siusiu_cave-01-l 54936fe5e58ece9bf4000020_siu-siu-lab-of-primitive-senses-divooe-zein-architects_siusiu_part2-03-l 54936d4be58ece06f0000010_siu-siu-lab-of-primitive-senses-divooe-zein-architects_siusiu_05-l 54936d68e58ece9bf4000019_siu-siu-lab-of-primitive-senses-divooe-zein-architects_siusiu_06-l 54936e76e58ecede05000022_siu-siu-lab-of-primitive-senses-divooe-zein-architects_siusiu_27-l 54936f09e58ecede05000026_siu-siu-lab-of-primitive-senses-divooe-zein-architects_siusiu_cave-03-l 54936eade58ecede05000023_siu-siu-lab-of-primitive-senses-divooe-zein-architects_siusiu_28-l 54936fe0e58ecede05000028_siu-siu-lab-of-primitive-senses-divooe-zein-architects_siusiu_part2-01-l 54937049e58ecede0500002c_siu-siu-lab-of-primitive-senses-divooe-zein-architects_siusiu_part2-09-l 549370b7e58ecede05000030_siu-siu-lab-of-primitive-senses-divooe-zein-architects_siusiu_part2-14-l Courtesy of  via: Dezeen

Leave A Comment

Related Posts

Pin It on Pinterest